Avoimet työpaikat

☕️ KAHVILATYÖNTEKIJÄ

📍 KAIKKI PUPUSAARET

⏰ 0-112,5 H / 3 VK

Etsimme kahvilatyöntekijöitä lähiöiden omiin kahviloihin! Työ pitää sisällään kaikkia kiireisen lähiökahvilan työtehtäviä siivouksesta asiakkaista huolehtimiseen. Osa pupusaarelaisista on siirtymässä opintojen pariin ja saattaa olla, että yksi Pupusaari on vielä syksyyn mennessä avaamassa ovensa, joten etsimme monipuolisesti tekijöitä!

Haemme sekä kahvilatyöntekijöitä että kahvilasta huolehtivaa esihenkilöä osa- ja kokoaikaisiin tehtäviin. Työt alkavat heti sopivan tyypin löydyttyä ja tämä työ sopii sellaiselle henkilölle, joka kaipaa ympärilleen pientä, mutta pippurista porukkaa. 

Kahvilatyöntekijän ja -esihenkilön roolissa olet vastuussa siitä, että meidän asiakkailla on kaikki hyvin luonamme. Olet ystävällinen, avoin ja positiivinen. Rakastat asiakaspalvelua ja haluat ylittää asiakkaan odotukset 💯/💯!

Palveluhenkisyyden lisäksi haluat luoda turvallisen ja hyväksyvän ilmapiirin työpaikalle ja olet reilu työkaveri. Tiedät mitä tulee paikalle, kun sinä tulet paikalle. Ymmärrät, että myös kiireessä jokaista kohdellaan kunnioittavasti. Meillä autetaan työkaveria onnistumaan omassa työssään 💛.

Odotamme, että sinulta löytyy:

💛 hygieniapassi

💛 mahdollisesti alan työkokemusta, tai alan koulutus

💛 maalaisjärkeä ja empaattinen ote ihmisten kanssa

💛 paineensietokykyä ja oma-aloitteisuutta

💛 halua kohdata jokainen asiakas aidosti ja lämmöllä

💛 osaaminen, tai halu oppia erikoiskahvien valmistus

💛 kiinnostus ruoanvalmistamiseen

💛 halu työskennellä kasvavassa lähiökahvilaketjussa

Me tarjoamme sinulla:

❣️ työkavereita ja asiakkaita kunnioittavan työpaikan herkullisten tuotteiden ja ihanan kahvin parissa

❣️ kattavan työterveyshuollon

❣️ liikunta- ja hierontaedun

❣️ henkilökunta-alennuksen kaikissa kahviloissamme

❣️ bonusjärjestelmän, johon kuuluu kaikki työntekijät

Hae tehtävää mahdollisimman pian! Lähetä meille viesti ja kerro siinä lisää itsestäsi ja siitä mitä olet urallasi tähän mennessä tehnyt. Kutsumme potentiaaliset hakijat haastatteluun.