Avoimet työpaikat

☕️ KAHVILATYÖNTEKIJÄ

📍 PUPUSAARI KAHVILAT

⏰ 60 H / 3 VK

Etsimme kahvilatyöntekijöitä Pupusaareen! Työ pitää sisällään kaikkia kiireisen lähiökahvilan työtehtäviä siivouksesta asiakkaista huolehtimiseen.

Haemme kahvilatyöntekijöitä osa-aikaiseen tehtävään, joka sijoittuu kahviloiden lounasaikaan arkisin klo 10-15. Työt alkavat heti sopivien tyypien löydyttyä ja tämä työ sopii sellaiselle henkilölle, joka kaipaa ympärilleen pientä, mutta pippurista porukkaa ja päivä painotteista työtä. Tässä tehtävässä oman auton käyttö ja mahdollisuus liikkua kaikkien pisteidemme välillä lasketaan hakijan eduksi.

Kahvilatyöntekijän roolissa olet vastuussa siitä, että meidän asiakkailla on kaikki hyvin luonamme. Olet ystävällinen, avoin ja positiivinen. Rakastat asiakaspalvelua ja haluat ylittää asiakkaan odotukset 💯/💯!

Palveluhenkisyyden lisäksi haluat luoda turvallisen ja hyväksyvän ilmapiirin työpaikalle ja olet reilu työkaveri. Tiedät mitä tulee paikalle, kun sinä tulet paikalle. Ymmärrät, että myös kiireessä jokaista kohdellaan kunnioittavasti. Meillä autetaan työkaveria onnistumaan omassa työssään 💛.

Odotamme, että sinulta löytyy:

💛 hygieniapassi

💛 maalaisjärkeä ja empaattinen ote ihmisten kanssa

💛 paineensietokykyä ja oma-aloitteisuutta

💛 halua kohdata jokainen asiakas aidosti ja lämmöllä

💛 osaaminen, tai halu oppia erikoiskahvien valmistus

💛 kiinnostus ruoanvalmistamiseen

💛 halu työskennellä kasvavassa lähiökahvilaketjussa

Me tarjoamme sinulla:

❣️ työkavereita ja asiakkaita kunnioittavan työpaikan herkullisten tuotteiden ja ihanan kahvin parissa

❣️ kattavan työterveyshuollon

❣️ henkilökunta-alennuksen kaikissa kahviloissamme

Hae tehtävää mahdollisimman pian! Lähetä meille viesti ja kerro siinä lisää itsestäsi ja siitä mitä olet urallasi tähän mennessä tehnyt. Kutsumme potentiaaliset hakijat haastatteluun.